26/06/12

video

Dear my lovely friends..........

Hye selamat Hari jadi ayu!!!....wah nick happy sangat hari nie..maaf lambat wish....td line internet kat cnie
lmbat sgt2...arinie plak dier nk buat hal...:(....tp nope problem for me..td usaha gak betulkan line internet ni sampai ok nk hntar bnda nie kat ayu...:(..ayu nick nk ucapkan selamat hari jadi n semoga ayu dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..hmm nick semalam fikir knp ayu x suke2 sgt dengan Harijadi ayu..?Ayu nick nk ayu taw ayu bertuahkan sangat sebab bnyak buat org ayu gembire. not me ayu...ayu nick nk ayu happy pada hari ini ...im create somethg for you ...erm n hrp ayu dpt terime hdiah pertme dr nick sempena hari jadi ayu...hey naty kalau kite jumpe naty nick blanje taw ^_^ kire hdiah dr dunia cyberlaen dr dunia reality laen taw:)huhu....hurm kalau  nick ad dekat ngan ayu skunk nick rase mcm nak buat surprises je depan ayu pastu pkai topi yg mcm bdk2 selalu sambut bfday tu:Phuhupastu tiup trompet...XDn jerit kat ayu happy bufday^_^   ahah adoii berimaginasi plak nick mlm mcmnieyh...erm saya tahu awk tgh sentyum skunk kan...ha senyum sikit ha jgn tipu ALLAH marah t huhu:P.....erm btw the last word...i wish you HAPPY BIRTHDAY AYU!!!...wah rase mcm nak taip seribu kali je happy birthday AYU nieyh...seriusly nick nk ayu taw nick gembire2 sgt arinieyh ayu....nick x taw cmne nk describekan perasaan gembire nick nieyh..erm ayu im want you know somethg..YOU ARE MY BESTIE EVER N EVER..n nick janji nick xkan lupekan persahabatan kite...I LOve My Bestie..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan